AeLL.

Z AsianWiki
(Přesměrováno z AeLL)
Přejít na: navigace, hledání
AeLL (2014)

AeLL je japonská hudební idol skupina založená v roce 2011 agenturou Shinning Will (シャイニングウィル).

Členky

Informace

Název skupiny je zkratkou ze sloganu Activity Eco Live with Love. Skupina je zaměřená na propagaci ekoligie a čistého životního prostředí.

Skupina každý týden vysílá vlastní pořad AeLL TV na Nico Nico Douga a to vždy ve středu od 21:00 do 22:00 japonského času.

Diskografie

Alba

  • [2012.09.05] With AeLL
  • [2014.09.04] 4/4 Yon Bun no Yon

Singly

  • [2011.04.29] Ecology Monkeys (エコロジーモンキーズ)
  • [2011.07.31] Ganbare! Watashi! (頑張れ!私!)
  • [2011.11.19] Everyday Makenai! (Everyday 負けない!)
  • [2012.02.11] Arigatou! Sayonara (ありがとうサヨナラ。)
  • [2013.03.31] Magic⇔Music
  • [2013.08.07] Cinderella Summertime (シンデレラ サマータイム)

Odkazy