Tam tam tarara-dam tam ta-da-da-da BREAK IT... nanana obsoo... bože
radši to nebudu zkoušet 

KARAAAAAAA (s jednim A na konci

) je (nečekaně) korejský girlband čítající 4 dívky, které jsou přitažlivější jedna více něž druhá
(pro mě minimálně SY, SH a GR) Dle informací které jsem postřehl, se jedná o Fine Killing Liberty next generation (Fin.K.L 2). Jsem rád, že autoři zvolili zcela nový název který nijak nemůže pošpinit pověst původní skupiny, jako v případě Baby V.O.X Re.V (Baby Voice Of Xpression). Po několika poslechnutích musím napsat velmi pozitivní dojem na styl hudby. Písnička Break It zní zároveň novodobě, moderně ale přitom si uchovává svůj půvab a je z ní cítit určitá poctivost přístupu k hudbě řekl bych. Zbytek alba mě překvapil ještě více, protože se v mnoha případech jedná o čistej, velice příjemně zazpívanej pop, kterej nedělá ostudu a nesnaží se být cool jako Baby V.O.X Re.V (kroutící ve svém klipu zadkem)... tyto pozitiva mě nakonec zvyklali k tomu, pořídit si toto album, i když možná maličko zamrzí, že na albu najdete v podstatě jen 8 původních skladeb + 2 instrumentálky.
KARA 2007-2008: Park Gyuri, Jung Nicole, Kim Sung Hee, Han Seung YeonAktualita: v roce 2008 od KARA odstoupila členka Sung Hee a DSP Entertainment přijalo 2 nové členky: Goo Hara a Kang Ji Young
KARA 2008-20xx: Kang Ji Young, Jung Nicole, Park Gyuri, Han Seung Yeon, Gu Hara•• DISKOGRAFIE ••
Alba:[2007.03.29] The First Blooooming (Vol. 1)
[2009.07.30] Revolution (Vol. 2)
+ 3 Singly & 3 Mini Alba