O Tsunkův pohár
Inspirován na zahraničních fórech jsem se rozhodl vám a sám sobě trochu zpestřit život a vymyslel jsem poměrně jednoduchou soutěž. Doufám, že najde ohlas a že si tu nebudu šaškovat jen tak pro sebe

Samozřejmě se bude týkat Hello! Projectu.
Typ otázek prozatím ponechávám otevřený, ale základní pravidla jsou tato (pokud se neřekne jinak):
Pravidla:1) Soutěž probíhá v kolech. Jedno kolo trvá maximálně 4 dny neboli 96 hodin.
2) Tipuje se vždy odpověď na celou otázku.
3) Tipování probíhá formou postnutí přízpěvku do tohoto topicu systémem jeden tip na osobu na 48 hodin. Lhůta 48 hodin běží od postnutí otázky a láme se přesně v polovině hrací doby. (Čili jedna osoba může během soutěže tipovat maximálně dvakrát.) Platí poslední tip.
4) Editování postnutých příspěvků není povoleno (aby se zajistilo dodržování předchozího pravidla).
5) Tipování končí ve chvíli kdy nějaký tipující zodpoví kompletní otázku zcela správně a nebo uplynutím kola (96 hodin).
6) Vitězí samozřejmě ten, jehož odpověď bude nejsprávnější, případně čas jeho příspěvku s kompletní správnou odpovědí bude dřívější.
dodatky k pravidlům 19. srpna 2010:
7) Vítěz posledního kola má během 48 hodin po potvrzení vítězství výhradní právo postnout další otázku. Neučiní li tak, má právo postnout další otázku kdokoli (systémem „kdo dřív přijde...“).
8) Postovatel aktuální otázky je samozřejmě vyloučen z tipování odpovědi.
9) Postovatel aktuální otázky má povinnost postnout správnou odpověď, není li uhodnuta.Pravidla:1) Otázky mají formu jednoho výřezu z obrázku zobrazující část jedné bývalé nebo současné členky H!P. Hádá se osoba na výřezu zobrazená.
2) Žádný časový limit. Pouze pravidlo, že se v odpovědích budeme pokud možno střídat. Čili, pokud jste netipli správně, tak počkejte až zkusí někdo jiný a pak klidně tipujte znova.
3) Pokud tipnul někdo před vámi a vy máte jiný názor tak klidně tipujte taky. Autor otázky vás odbaví všechny najednou až půjde kolem :-)
4) Pokud nikdo nemůže uhodnout, tak autor otázky postne vetší výřez a nebo nějak napoví.
5) Jakmile někdo uhodne, tak to autor otázky napíše a postne celý obrázek jako důkaz. Vítěz postuje další obrázek, pokud rovnou neřekne, že se toho vzdává samozřejmě.
Zatím mám v plánu udělat po každém 10. kole malý přehled. Uvidíme...

Já a Tsunku vám držíme palce