Tak to přeji hodně štěstí při stavbě a trpělivost a pevnou ruku při pájení SMD pokud nemáš po ruce cínovou pastu a horkovzdušnou pistoli nebo něco podobného :D Určitě se pochlub až to budeš mít hotové, popřípadě prototyp :)
Tady jsou mé hodiny, které jsem programoval asi týden (mají víc režimů např. s datumem, ale používám jen ten na obrázku):
Zrovna včera jsem měl na firemní "pitce" asi půlhodinovou debatu s kolegou, který se mě ptal, že si pořídil kit s UNEM a asi 20 senzorama, jak udělat automatické krmítko na ryby, když není doma a senzor, který by mu detekoval ping-pongové míčky aby mohl zajistit jejich automatizované navrácení do podavače :D Doporučil jsem mu na rybičky RTC (Real Time Clock) modul případně OLED displej + Arduino Pro Micro, ale stačilo by bohatě NANO. A na detekci míčků laser který bude svítit přes dolní část míčku kutálejícím se žlábkem čili pokud by šli 2+ za sebou, vzniklá díra mezi nimi zajistí že se započítají oba, teď jsem si tu sestavil prototyp a v pondělí mu to chci ukázat :D Ten laser se mi válí doma už rok ale až teď jsem ho zkoušel a je neskutečně silnej, dokonce i na fotkách je vidět světelná refrakce, což není moc dobré na oči

.